Nettside

Vi designer og utvikler nettsider etter ditt behov!

Hold deg fresh!

Alt for ofte oppdager vi hjemmesider som gikk seg vill på 90-tallet en gang, og aldri kom tilbake. For en gjeng designere som vokste opp i den digitale verden er det et ganske hjerteskjærende syn. Men heldigvis – og takk gud for det – begynner de fleste næringsdrivende å forstå viktigheten av en moderne, brukervennlig og ikke minst mobilvennlig nettside!

Den trofaste løken kommer i mange former og fasonger, og kan tilpasses enhver oppskrift. Løken kan stekes, grilles, kokes og hakkes. I likhet med løken er vi også tilpasningsdyktige. Tilberedningen er avhengig av oppskriften. Til syvende og sist er det du som er kokken, og du bestemmer hvordan utformingen og profileringen skal være på din nettside

Hva utgjør en god hjemmeside?

En god hjemmeside skal se bra ut, være responsiv, synlig, rask, brukervennlig, trygg, sikker og engasjere de besøkende til å ta action. Vi tar stilling til dette i alle nettsideløsninger vi leverer.

 

Våre nettside tjenester

Hjemmeside

Vi setter opp hjemmesiden din akkurat slik du ønsker. Samtidig tar vi hensyn til at hjemmesiden skal være estetisk, funksjonell og inneholde relevant informasjon.

– Les mer

Webdesign

Design er en stor del av hverdagen vår, og nettsider er intet unntak. Et bra webdesign er med på å skape trygghet og tillit og gir et godt førsteinntrykk av din bedrift.

– Les mer

Nettbutikk

Vi leverer nettbutikk i alle størrelser og tilpasser oss dine behov. Vi er med deg fra planlegging til lansering av din nettbutikk.

– Les mer

SEO

SEO (Søkemotoroptimalisering) handler om å optimalisere din nettside for traffik. På norsk betyr det at målgruppen din lettere vil kunne finne deg.

– Les mer

Webanalyse

En webanaylyse gir deg data og oversikt, slik som nettsidens hastighet, brukervennlighet, SEO, og hvem som besøker nettsiden.

– Les mer

Driftsavtale

En driftsavtale innebærer drift, sikkerhet, vedlikehold og regelmessige oppdateringer av din nettside.

– Les mer